Badeværelse

Optimér og opfrisk badeværelsets rammer

Badeværelset anvendes til mange forskellige formål, hvorfor det er væsentligt, at det får opmærksomhed, så det kan blive optimeret og opfrisket til at være tilpasset dine individuelle behov. Det er rummet, der skal invitere indenfor til velvære, som er katalysatoren til en harmonisk og afslappende hverdag. Dit badeværelse skal byde op til luksuriøse og behagelige rammer, så du får lyst til at klargøre dig til arbejdet i de tidlige morgentimer eller til sengen i de sene aftentimer.

Vores autoriserede VVS’ere står klar til at lave hel-, delvis- og totalløsninger, når du skal have nyt badeværelse. Der er tips og tricks til at vælge det helt rigtige badeværelsesinventar, badeværelsestilbehør og badeværelsesfunktioner, som kan være med til at skabe det ultimative rum i den private bolig eller på den offentlige institution. Et lille badeværelse kræver mindre baderumsskabe, små brusekabiner, begrænset badinteriør og smarte opbevaringsløsninger. Derimod er funktioner såsom gulvvarme, håndklædetørre, væghængt toilet eller velfungerende afløb elementer, der passer perfekt til både de store og små rum.

Når du skal igangsætte renovering af badeværelset eller gøre det gamle til nyt, så kræver renoveringsprocessen erfaring, kompetencer og faglighed. Dette medbringer vores fagfolk, og sørger for at montering, installering og håndtering foregår med fokus på funktionalitet og kvalitet.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Ønsker du brusebad eller badekar?

vvs ballerup - badeværelse badekar vand varme sanitetsteknik
vvs ballerup - badeværelse inventar toilet sanitetsteknik service

Afløb, kloak og tilslutningerne

Sanitetstekniske VVS-installationer

vvs ballerup - badeværelse toilet gulvmontering

Kontakt os i dag

Få et godt VVS-tilbud på din service

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud