Vand

Vandteknik og -installationer til alle behov

VVS Ballerup sørger for vandinstallationer, der når nye, opdaterede og høje standarder. Dette er takket værd vores autoriserede VVS-installatører, der har fagligheden og erfaringen til at håndtere cirkulationspumpen, som skal sørge for at det varme vand rammer dine radiatorer, septiktankens funktionsevne og afløbenes effektivitet.

Uanset om det gælder de private, erhvervs eller offentlige ejendomme, så har de behov for at vandforsyningen lever op til deres behov og ønsker. Det er væsentligt, at brugerne af de pågældende bygninger lever under de bedste forudsætninger – og det kan vores VVS’ere hjælpe med at opnå.

I forhold til vandforsyning, så er det væsentligt at fremhæve, at vores kunder bruger vandet på vidt forskellige måder – og til forskellige formål. Det er vores fagfolk, der optimerer de forskellige vandsystemer, rør, blandingsbatterier og afløb hos kunderne. Du kan opleve, at især på badeværelset kan der være forskellige behov i form af mængden og styrken af vandforbruget. Vi hjælper dig med at opretholde et sundt vandforbrug, der kan have positiv effekt på økonomien.

Kontakt os direkte på mail eller telefon, så vi sammen kan tage en snak om, hvad du har brug for. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med på vejen, og hvis uheldet skulle være ude, så hjælper vi også ved akutte hændelser.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Energi- og vandforbrug

vvs ballerup - vand badeværelse vandhane
vvs ballerup - installatør værktøj vand

Vandinstallationer på udendørs arealer

Vandinstallationer på indendørs arealer

vvs ballerup - badeværelse vand håndvask pakning service

Kontakt os i dag

Få et godt VVS-tilbud på din service

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud